MENU
3 courses 52 €
4 courses 65 €
HASSUN
Keittiömestarin sesongin menu, joka sisältää
Hassun alkupalalajitelman, yksi/kaksi pääruokaa ja jälkiruoan.
Lisää riisi ja misokeitto +5€
*Menu tarjoillaan koko pöytäseurueelle.
Sakepaketti 50 /55
Juomapaketti 40 / 50
À LA CARTE
Hassun (5pcs) 19
Keittiömestarin valitsema alkupalalajitelma
Aburi Beef 15
Hiilostettua naudanlihaa, sitruspippuria ja keltuaiskreemiä
Fish Cake Tempura 14
Haukimureke-tempura, aonori-merilevää ja tilliä
Seafood salad & Onion dressing 16
Salaattia, mereneläviä ja sipulivinegretteä
Whitefish Carpaccio 14
Siikacarpaccioa, sitrus-kosho ja shisoa
Agedashi Tofu & Mushroom 20
Friteerattua tofua ja sieniä dashiliemessä
Pork Kakuni 23
Makeassa soijaliemessä haudutettua porsaankylkeä
Pike-Perch & Mizore Sauce 25
Haudutettua kuhaa ja mizore-kastiketta
Beef Oroshi 23
Haudutettua naudanposkea ja daikon-mochia
Kamo 25
Paahdettua ankanrintaa ja kyoto-kastiketta
Vegetable Tendon 20
Tempura-kasviksia, riisiä ja tentsuyu-kastiketta
Riisi 5
Misokeitto 4
Päivän jälkiruoka 12
Japanilaista jäätelöä 9
Sorbetti 6
* Emme pysty huomioimaan ruoissa yliherkkyyttä tavalliselle soijakastikeelle, sakelle ja tofulle.
Juomat
Kuplivat
Valkoviinit
Punaviinit
Château Haute Vallée 2019 AC Bordeaux Superior, 10.50/65
Ranska