MUJI Ravintola Dining kesän aukioloajat – lue lisää!

Aitoa japanilaista makua Suomen luonnon rikkauksista

Ruokafilosofiamme perustana toimii japanilainen 和 (Wa) filosofia. Suomeksi tämä tarkoittaa harmoniaa. Tuomme tämän esille menun suunnittelussa, makumaailmassa, esillepanossa sekä tarjoilussa. Haluamme luoda harmonisen maku- ja illlalliselämyksen vieraillemme kunnioittaen japanilaisia ruokaperinteitä. 

Meistä

MUJI Ravintola sijaitsee MUJI Kamppi -myymälän sisällä Helsingin keskustassa.

MUJI ravintolassa yhdistyy japanilaisuus ja kotimaisuus. Tarjoamme vieraillemme japanilaisia makuelämyksiä kotimaisista ja sesongin raaka-aineista. Haluamme luoda makuelämyksiä käyttämällä yksinkertaisia valmistusmenetelmiä, jotka tuovat esiin raaka-aineiden omat maut.

Keittiömestari

Hannes Tolvanen

Nautin japanilaisen keittiön yksinkertaisuudesta ja sen tuomista haasteista. Laadukkaat raaka-aineet itsessään ja niiden maun kunnioittaminen on minulle tärkeää, joten pyrin valmistamaan suomalaisista raaka-aineista japanilaiseen ruokakulttuuriin sulautuvia makuelämyksiä, jotka ovat mieleenpainuvia. 

Japanilainen ruoka- ja ravintolakonsultti

Isamu Matsuoka

Uskon, että ruoan jakama onnellisuus on sama kaikissa maissa. Minulle on tärkeää luoda makuelämyksiä, jotka sopivat paikallisten makuun kunnioittamalla japanilaisia perinteitä ja valmistusmenetelmiä. Autan paikallista keittiömestaria luomaan menun jossa yhdistyy suomalaisuus ja japanilaisuus.

Ravintolan Oiva-raportin löydät Hae yrityksiä – Oivahymy