MENU

65 €

HASSUN


八寸 (Hassun) on osa perinteistä japanilaista Kaiseki-ateriaa. Se on alkupalalajitelma, joka edustaa kuluvaa vuodenaikaa. Lajitelma koostuu pienistä annoksista, joissa käytetään sesongin vihanneksia, kalaa ja lihaa. Annokset valmistetaan useilla eri menetelmillä, kuten höyryttämällä, pikkelöimällä ja grillaamalla.


BEEF ’SUKIYAKI’

Paistettua naudan marmoriulkofilettä, Sukiyaki-kastiketta
ja mizuna-salaattia

tai

SAIKYO-MISO WHITEFISH

Makealla misolla marinoitua siikaa, Aonori-merilevää ja kasviksia

tai

EGGPLANT DENGAKU

Misogratinoitua munakoisoa ja tofua,
fenkolisalaattia

Pääruokien kanssa tarjoillaan varhaisperunariisiä, tomaatti-misokeittoa ja
pikkelöityjä kasviksia


ICHIGO DAIFUKU 

Raparperi-shiroan mochi ja mansikka-umeshusorbettia

Juomapaketti 55

Sakepaketti 50/55

*Tarjoilemme menukokonaisuuden koko pöytäseurueelle valinnaisella pääruoalla.  

* Emme pysty huomioimaan ruoissa yliherkkyyttä tavalliselle soijakastikeelle, sakelle ja tofulle.   


À la carte

Tsukune 10
Kananvarras “Keema curry”

Salmon sashimi 14
Salmon and wasabi

Green salad 13
Parsa tempuraa ja sipulivinaigrette

Saikyo-miso white fish 23
Makealla misolla marinoitua siikaa, aonori-merilevää ja kasviksia

Beef ‘Sukiyaki’ 25
Naudan mamoriulkofilettä, sukiyaki-kastiketta ja mizuna-salaattia

Eggplant Dengaku 20
Misogratinoitua munakoisoa ja tofua, fenkolisalaattia

Tomaatti-misokeittoa 4

Haenuki-riisiä ja pikkelöityjä kasviksia 6

Päivän jälkiruoka 12

Japanilaista jäätelöä 9

Sorbetti 6


Juomat

Kuplivat

Parigot & Richard Crémant de Bourgogne Origines,
Ranska

13.50 / 85

Viiniverla alkoholiton kuohuviini (20cl)

12

Valkoviinit

Joseph Scharsch Pinot Gris, Ranska

11.50 / 70

Hirtl Riesling Exklusive, Itävalta

9.60 / 60

Aline Beauné Bourgogne Chardonnay 2021, Ranska

13.60 / 85

Punaviinit

Ontañón Reserva 2015 DOCa Rioja, Espanja

13 / 80

Steinmühle Osthofen Pinot Noir, Saksa

10.50 / 65

Château Haute Vallée 2019 AC Bordeaux Superior, Ranska

10.50 / 65

Japanilaiset saket

Kokoro, Junmai Sake, Shiga

20

Niida Shizensu Ginjō, Natural Junmai, Fukushima

25

Mutemuka, Natural Sake, Kōchi

25

Suppai Umeshu, Plum Sake, Wakayama

12

Kiza, Ginjō, Nagano

22

Yuzu Sake, Wakayama

13

Oluet

Asahi

9

Haapala Vaarojen Vaalea Blonde Ale

10

Sapporo

9

Kirin Ichiban 0.0%

7

Kirin Ichiban

9

Cocktailit

Yuzu Sake Sour

15

Roku Gin Tonic

14

Lyre´s Gin Tonic 0.0%

12

Shiso & Cucumber

15