MENU
65 €
HASSUN
八寸 (Hassun) on osa perinteistä japanilaista Kaiseki-ateriaa. Se on alkupalalajitelma, joka edustaa kuluvaa vuodenaikaa. Lajitelma koostuu pienistä annoksista, joissa käytetään sesongin vihanneksia, kalaa ja lihaa. Annokset valmistetaan useilla eri menetelmillä, kuten höyryttämällä, pikkelöimällä ja grillaamalla.
BEEF ’SUKIYAKI’
Paistettua naudan marmoriulkofilettä, Sukiyaki-kastiketta
ja mizuna-salaattia
tai
SAIKYO-MISO WHITEFISH
Makealla misolla marinoitua siikaa, Aonori-merilevää ja kasviksia
tai
EGGPLANT DENGAKU
Misogratinoitua munakoisoa ja tofua,
fenkolisalaattia
Pääruokien kanssa tarjoillaan varhaisperunariisiä, tomaatti-misokeittoa ja
pikkelöityjä kasviksia
ICHIGO DAIFUKU
Raparperi-shiroan mochi ja mansikka-umeshusorbettia
Juomapaketti 55
Sakepaketti 50/55
*Tarjoilemme menukokonaisuuden koko pöytäseurueelle valinnaisella pääruoalla.
* Emme pysty huomioimaan ruoissa yliherkkyyttä tavalliselle soijakastikeelle, sakelle ja tofulle.
À la carte
Tsukune 10
Kananvarras “Keema curry”
Salmon sashimi 14
Salmon and wasabi
Green salad 13
Parsa tempuraa ja sipulivinaigrette
Saikyo-miso white fish 23
Makealla misolla marinoitua siikaa, aonori-merilevää ja kasviksia
Beef ‘Sukiyaki’ 25
Naudan mamoriulkofilettä, sukiyaki-kastiketta ja mizuna-salaattia
Eggplant Dengaku 20
Misogratinoitua munakoisoa ja tofua, fenkolisalaattia
Tomaatti-misokeittoa 4
Haenuki-riisiä ja pikkelöityjä kasviksia 6
Päivän jälkiruoka 12
Japanilaista jäätelöä 9
Sorbetti 6
Juomat
Kuplivat
Valkoviinit
Aline Beauné Bourgogne Chardonnay 2021, Ranska
13.60 / 85
Punaviinit
Château Haute Vallée 2019 AC Bordeaux Superior, Ranska
10.50 / 65